INSCHRIJVING IS GEOPEND!

HARRY POTTER WEEKEND 

IN RECORDTIJD UITVERKOCHT

"Onze activiteiten bevorderen de fantasie, het zelfstandig handelen en ontwikkelen van zelfvertrouwen bij kinderen".

De kinderen uit onze doelgroep (8 t/m 14 jaar) lezen de boeken of kijken de films van Harry Potter met veel plezier. De verhalen stimuleren de fantasie. Tijdens het Harry Potter weekend rondom en in de voormalige steenfabriek Plinthos komen verschillende activiteiten aan bod, zoals het maken van een toverstok en of een bezem. Verder is er op zaterdagavond een Potter Bal waar kinderen lekker uit hun bol kunnen gaan. Cosplayers zullen aanwezig zijn. Uilen, slangen, goochelaars, allemaal zijn ze te gast op Zweinstein-Plinthos.  
Inloop is om 13:00 uur. Om 13:30 uur zal Perkamentus de kinderen toespreken en wordt het programma geopend. 

Door aan deze activiteit mee te doen ontdekken kinderen misschien wel andere kanten van zichzelf, kanten die ze nog niet kenden of die op school onderbelicht blijven. Hierdoor ontwikkelen ze zich breder. Deze verandering in routine resulteert in een toegenomen gevoel van eigenwaarde, want misschien komen kinderen er wel achter dat ze in iets heel anders goed zijn dan rekenen of spellen.

Meedoen aan het Harry Potter weekend kost € 25,00 per persoon per weekend. Dit is incl. eten en overnachting. Kinderen die liever thuis slapen kunnen gewoon meedoen. 

 

Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen kunnen ook meedoen. 

Stuur een email met uitleg naar [email protected] 

 GEZOCHT:
Ben jij vertrouwd met het Harry Potter-universum en ben je cosplayer of wil je een specifiek vak onderwijzen tijdens het weekend?
Neem contact op via [email protected] 
EDITIES:
4. Zaterdag 14 & 15 oktober 2023 (Uitverkocht)
3. Zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2022 (Uitverkocht) 
2. Zaterdag 25 en zondag 26 juli 2020 (Uitverkocht) 
1. Zaterdag 18 en zondag 19 juli 2020 (Uitverkocht) 

PROGRAMMA 2023 INFO VOLGT LATER!