EDITIE 2023 IS UITVERKOCHT!

Star Wars Weekend

Kinderen vanaf 7 jaar worden geheel in stijl ontvangen door in Star Wars kostuums gestoken leden van de Dutch Garrison. Er zijn diverse beweegactiviteiten zoals lightsaber gevechten, lasergamen in het bos, silent space disco, workshops met thema's goed en kwaad, pesten en kinder yoga en sterrenkunde. Mad Science is ook aanwezig. ’s Avonds gaan de jonge jedi’s rondom het kampvuur zitten en kijken ze samen naar de sterren, waarna ze overnachten in het gebouw van Plinthos.
In totaal dompelen ruim maximaal 60 kinderen zich in het Star Wars verhaal. Voor sommige kinderen komt er een droom uit want ze kunnen op de foto met echte Stormtroopers, Darth Vader en Kylo Ren én er kan met lightsabers worden geduelleerd met de twee schurken van de Dark Side uit de bekende films en series. Het Star Wars Weekend stimuleert de fantasie. De insteek van dit weekend is niet: ‘Ik zal het proberen’, maar: ‘Ik kan het en ik ga het doen!’

Meedoen aan het Star Wars weekend kost € 25,00 per persoon per weekend. Dit is incl. eten en overnachting. Kinderen die liever thuis slapen kunnen gewoon meedoen. 

 

Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen kunnen ook meedoen.
Stuur een email met uitleg naar [email protected]
 


EERSTVOLGENDE EDITIE IS 15 & 16 juli 2023

EERDERE EDITIES:
4. 15 & 16 juli 2023 (Uitverkocht)

3.  23 & 24 juli 2022 (uitverkocht)
2. 30 juli en 1 augustus 2021 (uitverkocht) 

 1.  24 & 25 juli 2020 (uitverkocht)