INSCHRIJVING 2024 IS GEOPEND!

Kiwanis Star Wars Weekend

6 & 7 JULI 2024

Kinderen vanaf 7 jaar worden hartelijk ontvangen door leden van de Dutch, Belgian en German Garrison, gekleed in Star Wars kostuums, om zich volledig onder te dompelen in het Star Wars universum. Het weekend zit vol met diverse beweegactiviteiten, zoals lightsaber gevechten, lasergamen in het bos, een stille space disco, en workshops over thema's als goed en kwaad, pesten, kinderyoga en sterrenkunde. Ook is Mad Science aanwezig om deelnemers te verwonderen. 's Avonds verzamelen de jonge Jedi's zich rondom het kampvuur om samen naar de sterren te kijken voordat ze overnachten in het gebouw van Plinthos.

In totaal kunnen maximaal 65 kinderen zich onderdompelen in het Star Wars verhaal. Sommige kinderen kunnen zelfs hun dromen waarmaken door op de foto te gaan met echte Stormtroopers, Darth Vader en Kylo Ren, en door te duelleren met lightsabers tegen de twee schurken van de Dark Side uit de bekende films en series. Het Star Wars Weekend stimuleert de fantasie en moedigt deelnemers aan met de insteek: ‘Ik kan het en ik ga het doen!’, in plaats van ‘Ik zal het proberen’.

Deelname aan het Star Wars weekend kost € 25,00 per persoon per weekend, inclusief eten en overnachting. Ook kinderen die liever thuis slapen zijn van harte welkom om deel te nemen.

Met dank aan Kiwanis Geleen is er voor gezinnen met een laag inkomen ook de mogelijkheid om deel te nemen. Voor meer informatie en uitleg hierover kun je een e-mail sturen naar [email protected]


Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen kunnen ook meedoen.
Stuur een email met uitleg naar [email protected]
 


EERDERE EDITIES:
15 & 16 juli 2023 (uitverkocht)

23 & 24 juli 2022 (uitverkocht)
30 juli en 1 augustus 2021 (uitverkocht) 

 24 & 25 juli 2020 (uitverkocht) 

INSCHRIJVING STAR WARS WEEKEND 2024

Deelnemer schrijft volledige naam, leeftijd en woonplaats op.  
Je krijgt uiterlijk een week na inschrijving meer informatie. 

IK DOE MEE MET HET STAR WARS WEEKEND 2024

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.